Τέλος ο Έιβερι

Ο Ουίλιαμ Έιβερι αποτελεί παρελθόν .
Τέλος ο Έιβερι
Ο Ουίλιαμ Έιβερι αποτελεί παρελθόν από τον Π.Α.Ο.Κ. Του το ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/11) οι άνθρωποι του Δικέφαλου, που πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ώστε να προλάβει να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν μπόρεσε να δώσει στην ομάδα αυτά που προσδοκούσε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ήταν από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ομάδα εκτός κλίματος, έδειχνε ότι είχε χάσει μεγάλο μέρος των ικανοτήτων του και δεν μπόρεσε να αρπάξει ούτε καν την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε μετά το ντέρμπι με τον άρη.

Τότε υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Δικέφαλος είχε σχεδόν συμφωνήσει με παίκτη για να τον αντικαταστήσει, προτιμήθηκε ωστόσο να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στον Έιβερι με την αιτιολογία ότι το κλίμα ήταν καλό στην ομάδα και η ομάδα είχε θριαμβεύσει επί του άρη. Αυτό το στοιχείο συν το γεγονός ότι έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, στον αγώνα κυπέλλου, μάλλον... μπέρδεψαν τους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. που πήραν σήμερα την απόφαση να λύσουν τη συνεργασία με τον Έιβερι. Ήταν στην προπόνηση της ομάδας, αλλά δεν έκανε και απλώς πήγε για να χαιρετήσει τους (πρώην πλέον) συμπαίκτες του.

Ο Μαρκόπουλος εξετάζει μια μικρή λίστα με υποψήφιους διαδόχους του Έιβερι, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Διαβάστε ακόμη...