«Ανυπομονώ να μοιραστώ το πάθος μου με τον ΠΑΟΚ…»

Δύο ακόμη έμειναν. Ο Amanze Egekeze έφτασε στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 20:30 απόψε, συνεχίζοντας τον χορό των διαδοχικών αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.
«Ανυπομονώ να μοιραστώ το πάθος μου με τον ΠΑΟΚ…»

Ακολουθούν, αύριο το βράδυ ο Antwaine Wiggins και την Παρασκευή ο Aaron Best.

Ο νεαρός Αμερικανός δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόσκληση που έχει μπροστά του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την νέα ευκαιρία που έχω στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα το γεγονός ότι έρχομαι να παίξω σε μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως ο ΠΑΑΟΚ. Και η απόφασή μου να έρθω ήταν πολύ εύκολη, γιατί θεωρώ ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είμαι ένα νέος παίκτης και ο ΠΑΟΚ είναι μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου», τόνισε αρχικά ο Amanze Egekeze, που πήρε πληροφορίες για τη νέα του ομάδα, από έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ... «Ξέρω κάποια πράγματα, για το Ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Για την ιστορία της ομάδας, αλλά και για το πώς υποστηρίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ την ομάδα. Μίλησα για τον ΠΟΚ και με έναν παλιό παίκτη της ομάδας, τον οποίο γνωρίζω, τον Truck Bryant.

Τι μπορεί όμως να περιμένει ο ΠΑΟΚ από τον Αmanze Egekeze; «Το δυνατό μου σημείο είναι το σουτ. Εκτός από αυτό όμως, μπορώ να πω ότι είμαι ένας πολύ παθιασμένος παίκτης, θα δίνω σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε κατοχή ότι περισσότερο έχω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες, για να μοιραστώ με τους παίκτες μου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό το πάθος».

Διαβάστε ακόμη...