Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο JeQuan Lewis

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 20:30 απόψε ο JeQuan Lewis, ο δεύτερος Αμερικανός παίκτης που έρχεται για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο JeQuan Lewis

Με ένα πλατύ χαμόγελο και ενθουσιασμένος από την προοπτική του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Lewis στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ήταν ξεκάθαρος.

«Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα το να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Και για να πω την αλήθεια, περίμενα να μου κάνει μία πρόταση ο ΠΑΟΚ. Ήθελα να έρθω και να παίξω σε αυτή την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Lewis και συνέχισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες και να αγωνιστώ σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να παίζω και είναι πολύ ωραίο να έχει τόσο πολλά παιχνίδια η ομάδα. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής μου. Θα δώσω πολύ ενέργεια στην ομάδα, παίζω πάντα με πολύ πάθος, μπορώ να παίξω γρήγορο μπάσκετ και να κάνω ότι χρειάζεται για να πετύχουμε».

Έχοντας ήδη την εμπειρία της περσινής σεζόν στη Basket League με την ομάδα της Κύμης, ο JeQuan Lewis θεωρεί ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στο νέο περιβάλλον: «Νομίζω ότι θα είναι εύκολο για μένα να προσαρμοστώ, έμαθα αρκετά από την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Έμαθα και αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, για την σπουδαία ιστορία της ομάδας, πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για τον ΠΑΟΚ κι αυτό που θέλω τώρα και πρέπει να κάνω είναι να μάθω και τους νέους συμπαίκτες και προπονητές. Να γνωριστούμε για να ξεκινήσουμε την δουλειά μας».

Ο JeQuan Lewis, γνώρισε για πρώτη φορά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στη Χαλκίδα. Θυμάται την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει τότε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στους οποίους έχει να στείλει και ένα μήνυμα: «Οι δύσκολες σεζόν είναι αυτές που διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των παικτών. Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και την προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας στην ομάδα, θα τα καταφέρουμε. Εγώ από την πλευρά θα κάνω ότι μπορώ για να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας όλη τη χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...