Στη Θεσσαλονίκη ο Johndre Jefferson

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, ο νεοπακτηθείς παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Johndre Jefferson, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ...
Στη Θεσσαλονίκη ο Johndre Jefferson

Ο Αμερικανός σέντερ που ήρθε για να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του ΠΑΟΚ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από την οικογένειά του και ατελείωτες αποσκευές...

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πλούσια ιστορία, ένα σημαντικό κλαμπ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήθελα να γίνω μέλος του και το ζητούμενο για μένα είναι να γίνω μία καλή προσθήκη για την ομάδα και να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου» σχολίασε αρχικά ο Jefferson και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Ηρθα την κατάλληλη στιγμή και θέλω να βοηθήσω. Είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω να πάρουμε νίκες και μία καλή θέση στις διοργανώσεις όπου αγωνιζόμαστε».

Ο Johndre Jefferson αναφέρθηκε και στη συζήτησή του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους οποίους γνωρίζει: «Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι με παρακολουθεί από το 2016 όταν έφυγα από την Τρέντο. Μου ζήτησε να είμαι απλά ο εαυτός μου. Δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω εμπειρία στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο αλλά θα δουλέψω και ανυπομονώ να δω τον κόσμο και να παίξω την Τετάρτη. Ξέρω τον William Hatcher και τον Phil Goss. Με τον Phil παίξαμε 2-3 φορές αντίπαλοι ενώ μιλήσαμε πριν ταξιδέψω για την Ελλάδα».

Ο Johndre Jefferson θα περάσει αύριο το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...