Ανακοινώθηκε ο Ντάντε Στίγκερς (vds)

Ο Ντάντε Στίγκερς, 29 ετών με ύψος 1,87μ. θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζάστιν Γκρέι στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει να παίξει με τον Πανελλήνιο.
Ανακοινώθηκε ο Ντάντε Στίγκερς (vds)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ντάντε Στίγκερς ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-11.

Ο Ντάντε Στίγκερς, 29 ετών με ύψος 1,87μ. θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζάστιν Γκρέι στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει να παίξει με τον Πανελλήνιο.

Στοιχεία Παίκτη:

* Πλήρες όνομα: Dante Stiggers

* Ημερομηνία Γέννησης: 7 Μαρτίου 1982

* Θέση: Guard

* Ύψος: 1.87

* Πριν τον ΠΑΟΚ:

Southern Mississippi (2001-05)

Minsk (2005-2009)

Απόλλων Λεμεσού (2009-10)

Ο Στίγκερς αγωνιζόταν λοιπόν  μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Λεμεσού και είχε σε 13 αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ σε 23,5 λεπτά μέσο όρο. Ο Στίγκερς βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ χθες και συμμετείχε υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και εκτός απροόπτου αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Πανελλήνιο.

 

 

 

 

 

Ο Ντάντε Στίγκερς με αφορμή την συνεργασία του με την ομάδα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μίλησα με αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, όπως ο Aleksandr Koul με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Minsk και στην Εθνική Λευκορωσίας και ο Kenny Taylor με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, προς το τέλος του πρωταθλήματος. Αισθάνομαι πολύ καλά και άνετα και σε αυτό με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ, που προσπάθησαν να αισθανθώ σαν να είμαι καιρό στην ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μάθω τα συστήματα της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Για τον  Στίγκερς  μίλησε ο προπονητής του στον Απόλλωνα της Κύπρου, Ακης Κωνσταντίνου,  στο «Libero 107,4»

«Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Τα δίνει όλα στην προπόνηση δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του. Είναι καθαρός πλέι μέικερ, τρέχει το γήπεδο πολύ γρήγορα, μπορεί να βγάλει 5-6 αιφνιδιασμούς, στο πικ εν ρολ έχει καλό σουτ, αλλά και η άμυνα του είναι πάρα πολύ καλή.

Εχει πολύ γρήγορα πόδια. Αν δώσεις κατεύθυνση να σταματήσει έναν παίκτη, νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα του ζητήσει ο προπονητής θα το κάνει.

Μπορεί και να σκοράρει. Μου βγήκε βασικός αν και τον είχα αποκτήσει για άλλο ρόλο. Είχε και σκορ και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα».

........................................................................................................................

Την έκδοση δελτίου στον Στίγκερς, προσπαθεί να "μπλοκάρει" ο Πανελλήνιος (!!!) επικαλούμενος οφειλή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Κούβελα!!! 

Διαβάστε ακόμη...