Klassen και Jones στη Θεσσαλονίκη

Δύο ακόμη νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη.
Klassen και Jones στη Θεσσαλονίκη

Ο Owen James Klassen ξεκίνησε από το Τορόντο του Καναδά, ο Lucky Jones από την Ουάσινγκτον, αλλά λίγο μετά τις 20:30 απόψε το βράδυ έφτασαν και οι δύο στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, με την ίδια πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές, που θα ενσωματωθούν άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την μεγάλη επιθυμία που έχουν για διάκριση...

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αυτό που ζω. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω με την ομάδα. Η πόλη είναι πολλή όμορφη και έχω πολύ μεγάλο ζήλο για την νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Lucky Jones και πρόσθεσε, αναφερόμενος στην προηγούμενη εμπειρία που είχε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος: «Ήταν μια τρομερή εμπειρία. Μου έκανε εντύπωση το μεγάλο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και οι οπαδοί του, οι οποίοι μπορεί να μην ήταν πολλοί, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μας θα τους ωθήσουμε να έρθουν στο γήπεδο και να το γεμίσουν. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως μάχομαι μέχρι τέλους και προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Ο Owen James Klassen από την πλευρά του τόνισε: «Έχω ενθουσιαστεί που είμαι στον ΠΑΟΚ. Πάντα ενθουσιάζεσαι στην αρχή της σεζόν, γιατί μαθαίνεις συμπαίκτες και προπονητές, πώς να δουλεύεις μαζί τους και γενικά στις εβδομάδες της προετοιμασίας έχω πάντα έναν ενθουσιασμό. Ήξερα για την ομάδα, για το υψηλό επίπεδο που έχει, κάτι που πάντα θέλει ένας παίκτης. Μίλησα με τον προπονητή, ξεκαθάρισε το ρόλο μου και αυτό με έκανε να νιώθω πολύ καλά. Κάθε κίνηση που κάνω θεωρώ ότι είναι ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω και αυτή η κίνηση να οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο βήμα».

Διαβάστε ακόμη...