«Να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας»

Είναι ο πρώτος Καναδός παίκτης που θα αγωνιστεί στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
«Να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας»

Ο Owen James Klassen, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και υπόσχεται να φέρει μαζί του πολλή ενέργεια, πάθος και δηλώνει ανυπόμονος για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στο www.paokbc.gr για το μεγάλο κίνητρο του Ελληνικού πρωταθλήματος και του Basketball Champions League, όλα όσα του είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τη συνεργασία του με τον Ηλία Ζούρο, αλλά και το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ...

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για την συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ;

«Περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η ώρα για την ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω σε ένα νέο πρωτάθλημα για μένα και σε μία ομάδα με τόσο σημαντική παράδοση όπως ο ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει καλά πράγματα για την ομάδα, όπως και για την πόλη της Θεσσαλονίκης και είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω για να παίξω».

-Τι ακριβώς σημαίνει για σένα το γεγονός ότι θα είσαι ο πρώτος Καναδός που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ο πρώτος Καναδός μπασκετμπολίστας που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να αποδεικνύω με την παρουσία μου την πρόοδο του μπάσκετ στον Καναδά».

Μετά την MZT, τη Hagen και την Buducnost, έρχεσαι να παίξεις στην Ελλάδα και με τον ΠΑΟΚ, τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα;

«Είναι πάντα μία καλή εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, με διαφορετικούς παίκτες και άλλο στυλ μπάσκετ. Η Ελληνική λίγκα θα είναι μία ακόμη σημαντική ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ σαν παίκτης. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως το Basketball Champions League».

-Θα είναι η πρώτη σου σεζόν στην Ελλάδα, αλλά ήδη θα έχεις μάθει κάτι για το Ελληνικό μπάσκετ, λόγω της συνεργασίας σου με τον κ.Ζούρο στην Buducnost...

«Πραγματικά ήταν απολαυστικό να παίζεις για τον κόουτς Ζούρο. Τον σέβομαι πολύ σαν προπονητή και ξέρω ότι γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα και το πόσο δυνατό είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του για τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι χαρούμενος όταν θα πληροφορηθεί που θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ την επόμενη χρονιά».

-Από τις συζητήσεις που είχες με τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον κ.Παπαθεοδώρου, ποια είναι τα συμπεράσματα που έβγαλες;

«Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω να δουλεύω για την νέα μου ομάδα, με τους νέους μου συμπαίκτες, ώστε αν έρθουν τα καλά αποτελέσματα που θέλουμε. Μιλώντας με τον προπονητή, κατάλαβα ότι είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Ελπίζουμε ότι θα βελτιώσουμε τη θέση σε σχέση με την περσινή σεζόν και θα κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

-Ποιος είναι ο Owen Klassen μέσα στο γήπεδο; Τι ακριβώς να περιμένουμε;

«Είμαι ένας αθλητικός παίκτης, μου αρέσει το δυνατό παιχνίδι και κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο θα προσπαθώ πολύ σκληρά. Θα το δείτε αυτό. Θα κάνω ότι χρειάζονται ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου, προκειμένου να έχει επιτυχίες η ομάδα. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των προπονητών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ θα συνεχίσω να βελτιώνομαι σαν παίκτης και να γίνομαι όλο και καλύτερος όσο προχωρά η σεζόν».

-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έρχομαι να παίξω για σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι για μία σπουδαία σεζόν. Σαν ομάδα, θα δίνουμε τα πάντα, θα παίζουμε σκληρά και με την συμπαράστασή σας, μας περιμένει μία σπουδαία χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...