Στην Χίμκι ο Λάζος!

Είναι πλέον οριστικό και τελεσίδικο. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Χίμκι. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα! Διαβάστε δηλώσεις του στο κείμενο. 
Στην Χίμκι ο Λάζος!

Είναι πλέον οριστικό και τελεσίδικο. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Χίμκι. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στη συνέντευξη τύπου!

Έτσι δίνεται τέλος σε μια ιστορία που πολλές φορές βγήκε στην επικαιρότητα, με τον παίκτη να αποχωρεί τελικά από την ομάδα.

Το κενό που αφήνει πίσω του ο Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα τεράστιο και δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο θα καλυφθεί, με δεδομένο την οικονομκή κατάσταση της ΚΑΕ...   

Εντύπωση προκάλεσαν πάντως οι δηλώσεις του μάνατζέρ του πριν το σημερινό παιχνίδι που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε πως ο Λάζος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και το μοναδικό ταξίδι που έχει να κάνει ο πρώην πλέον σέντερ  φορ του ΠΑΟΚ είναι στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ...

Να τι δήλωσε ο διεθνής σέντερ αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ:

«Δυστυχώς σήμερα ήταν το τελευτάιο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τις φανταστικές μέρες που περάσαμε μαζί. Πραγματικά ευχαριστιόμουν το μπάσκετ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον Τέλη Ζουρνατζίδη και τον Χρήστο Σταυρόπουλο για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Μακάρι οι συγκυρίες να ήταν τέτοιες που θα μου επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Ισως στο μέλλον οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά».

Και κατέληξε έπειτα από ερώτηση σχετικά με την κατρακύλα του ελληνικού μπάσκετ... «Δεν χρειαζεται να μιλήσω για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλαμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει... Υπάρχει αναξιοπιστία, αλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μονο μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και την μαστούρα... Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα... Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται».

Διαβάστε ακόμη...