"Δίπλα τους για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους"

Στα εντελώς ανακαινισμένα αποδυτήρια της ομάδας στο PAOK Sports Arena, πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση δύο ακόμη νέων παικτών τα ομάδας, του Nenad Miljenovic και του Zanis Peiners.
"Δίπλα τους για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους"

Στην αρχική του τοποθέτηση ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης, αναφέρθηκε στην συμβολή της χορηγού εταιρίας ΑΝΑΔΟΜΩ στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων και μίλησε για την επιλογή των δύο νέων κοινοτικών παικτών της ομάδας: «Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που θεωρείται άβατο και ιερό, στα αποδυτήρια της ομάδας. Θεωρήσαμε υποχρέωση μας αυτό τον χώρο να τον ανοίξουμε και να κάνουμε την παρουσίαση εδώ γιατί είναι ωραίο να δει ο κόσμος τα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και για να παρουσιάσουμε τα πλήρως ανακαινισμένα αποδυτήρια μας και όλους τους ανακαινισμένους μας χώρους. Τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να υποστηρίζουν την ΚΑΕ με τη φυσική τους παρουσία στο γήπεδο και σε επίπεδο τεχνικής, υλικής και οικονομικής υποστήριξης. Αναφέρομαι στον φίλο Νίκο, τον κ. Κωνσταντινίδη, τον ιδιοκτήτη της «Αναδομώ», την εταιρεία που έχει επιμεληθεί τα πάντα και υπήρξαν βασικοί αρωγοί για να γίνουν όλα αυτά. Είμαστε σε έναν καταπληκτικό χώρο υψηλών προδιαγραφών πλέον. Αν η αγάπη των ιδιοκτητών της «Αναδομώ» και όσων δουλεύουν για αυτήν δεν ήταν τόσο μεγάλη, τίποτα δε θα είχε γίνει. Το έκαναν με μεράκι και αγάπη, όμορφα και γρήγορα».

Αναφερόμενος στους δύο νέους παίκτες της ομάδας, ο κ. Ζουρνατσίδης τόνισε: «Παρουσιάζουμε σήμερα τους δύο κοινοτικούς μας παίκτες, τον Nena Miljenovic και τον Zanis Peiners. Πρόκειται για δύο παίκτες, η απόκτηση των οποίων δεν ήταν ένας ξαφνικός... έρωτας φετινός. Τους παρακολουθούμε από πέρυσι και υπήρχε η επαφή από δύο χρόνια πριν για τον έναν και έναν χρόνο πριν για τον άλλο. Τους ξέραμε, τους είχαμε δει. Ο Peiners μας απασχόλησε πολύ από τα παιχνίδια που παίξαμε κόντρα στην Ventspils, ένα παιδί με μεγάλα προσόντα και φοβερή μπασκετική ικανότητα. Μπήκε στο στόχαστρο μας από πέρυσι. Πέρυσι δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα, όπως θέλαμε για να τον αποκτήσουμε, αλλά φέτος ψάχνοντας έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση μέσα στο γήπεδο, να είναι μεγάλο μέγεθος και να προσφέρει σε πολλούς τομείς, η επιλογή του ήταν εύκολη για εμάς. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που να μπορούν να κάνουν τόσο πολλά πράγματα με τόσο πολλά προσόντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ. Βλέπουμε έναν παίκτη που έχει ήδη προσαρμοστεί και τα πάει καλά.

Κάπως αντίστοιχη είναι και η περίπτωση με τον Nenad.« Τον ξέραμε πάρα πολύ καλά και γενικότερα από την πορεία του στις προηγούμενες ομάδες του, αλλά και από ένα παιχνίδι που παίξαμε αντίπαλοι του. Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ και ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να έρθει. Καταφέραμε με πολύ καλή συνεργασία με τους μάνατζερ του τον κ. Raznatovic και τον εκπρόσωπο του εδώ τον κ. Καπάζογλου, να το κάνουμε πραγματικότητα. Να θέσουμε ως στόχο την εξέλιξη του αθλητή, την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία του στην ομάδα και το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Καλωσορίζουμε τους δύο παίκτες και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Θα είμαστε, όπως και με όλα τα παιδιά, δίπλα τους για να πετύχουν όσα περισσότερα πράγματα και προσωπικά και ομαδικά και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους».

Διαβάστε ακόμη...