"Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη οψιόν για μένα"

Για ποσοστά είναι παρακινδυνευμένο να γίνει λόγος, αλλά αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Μιλένκο Τέπιτς θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για μια ακόμα σεζόν.
"Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη οψιόν για μένα"

Ο Σέρβος φόργουορντ αφού ολοκλήρωσε την 3ήμερη εμπειρία του στο Άγιο Όρος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με Πρέλεβιτς, Ζουρνατζίδη στο «Παλατάκι». Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και η κάθε μια έθεσε τις απόψεις της. Ο Πρέλεβιτς ενημέρωσε τον συμπατριώτη του για την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας με μια πιο σύγχρονη, εκρηκτική, γρήγορη και ελκυστική ομάδα, για το μπάτζετ, τους στόχους, ενώ ο Τέπιτς επανέλαβε τις προϋποθέσεις που είχε θέσει πριν ένα μήνα και ζήτησε δύο εβδομάδες προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση, η οποία βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με πέρσι.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη οψιόν για μένα» έλεγε στην «Α» ο Σέρβος, απολαμβάνοντας τον καφέ του στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν αναχωρήσει για το Βελιγράδι. Και πρόσθεσε: «Είπα αυτά που είχα πει και όταν τελείωσε η σεζόν. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ, έχουμε τρομερή σχέση, μιλάμε με τιμιότητα. Μου εξήγησαν την κατάσταση, οπόσο θα είναι το μπάτζετ, ποιοι είναι οι στόχοι, μου είπαν ότι με θέλουν και ότι με σκέφτονται ως σημαντικό κομμάτι της νέας ομάδας. Σε 2-3 εβδομάδες θα απαντήσω» σχολίασε ο Τέπιτς, που σε κάθε περίπτωση δικαιούται να περιμένει μια καλύτερη πρόταση.

Όμως... «Αν έχω πρόταση πολύ καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ και αν αυτή η ομάδα έχει προοπτικές, θα το σκεφτώ. Αν η πρόταση είναι λίγο καλύτερη από του ΠΑΟΚ, μένω Θεσσαλονίκη» εξήγησε ο Τέπιτς, που επανέλαβε ότι ο Δικέφαλος αποτελεί βασική επιλογή του για την επόμενη σεζόν.

Το οικονομικό για την παραμονή του Τέπιτς στον ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα αλλά δεν είναι το... θέμα για τον Σέρβο. Εκτός και αν δεχθεί πρόταση που θα ήταν ανόητο να αρνηθεί. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα δύο στοιχεία που έθεσε. Να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ανταγωνιστική ομάδα (για την ώρα όπως ενημερώθηκε υπάρχουν μόνο δύο βασικά συμβόλαια, ο Μαργαρίτης και ο Τσόχλας) και... «Είναι σημαντικό το να μπει η ομάδα απευθείας στους ομίλους του Ch. League και να δούμε τι ρόστερ θα γίνει ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι δυνατός και στην Ευρώπη» σημείωσε ο 29χρονος Σέρβος.

Αυτές οι δύο εβδομάδες αναμονής επηρεάζουν τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας από την στιγμή που ο Τέπιτς είναι μεταγραφικό κλειδί; «Όχι δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις μας σε αυτό το διάστημα, είναι μόνο ένας παίκτης από τους πολλούς που θέλουμε» εξηγούν στην ΚΑΕ, όπου θα προχωρήσουν με τους άλλους στόχους. Και αν η απάντηση του Τέπιτς είναι αρνητική; Στην ΚΑΕ εξηγούν ότι τότε θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση, αλλά και πάλι οι αλλαγές πλάνων δεν θα είναι δραματικές.

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...