«Έτοιμος να βοηθήσω…»

Ο Keith Clanton θα είναι από αύριο το νέο μέλος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
«Έτοιμος να βοηθήσω…»

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Keith Clanton, μιλώντας από το Ισραήλ όπου βρίσκεται, μίλησε στο paokbc.gr και αναφέρθηκε στη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, στη νέα σελίδα της καριέρας του και στο βαθμό ετοιμότητάς του... «Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».

Ο Keith Clanton εξέφρασε μάλιστα και την βεβαιότητα ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα μου ομάδα. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτης υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο, όσο και επαγγελματικά και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους».

Διαβάστε ακόμη...