«Τίποτα δεν θα είναι εύκολο...»

 Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης και αναφέρθηκε στο αποψινό ημιτελικό με τον Φάρο Κερατσινίου.
«Τίποτα δεν θα είναι εύκολο...»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα τελευταία αποτελέσματα, ο ρυθμός και η επιτυχία που είχαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup, καθώς και η αναστροφή της πορείας στο ελληνικό πρωτάθλημα μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε σε καλή κατάσταση. Το μεγάλο ζήτημα για τα παιδιά ήταν να παραμείνουν ήρεμα και να ξέρουν τι διακυβεύεται. Το εξηγήσαμε και το έχουν καταλάβει. Έχουμε την τύχη να έχουμε παιδιά που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζουν πόσο ο κόσμος ήθελε και θέλει μια τέτοια παρουσία στον τελικό. Παράλληλα, έχουμε και την εμπειρία από πέρσι που για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μείναμε μακριά».

Για τον Φάρο Κερατσινίου: «Το ζήτημα ήταν να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση απέναντι στον αντίπαλο που προέρχεται από μια χαμηλότερη κατηγορία. Με την απόδοσή του να αποκλείσει ομάδες της Α1 και να φτάσει ως εδώ δείχνει πως δεν είναι ευκαταφρόνητος. Έχει παίκτες που έχουν πίσω τους λαμπρή καριέρα στην Α1 και κάποιοι από αυτούς και στις εθνικές ομάδες. Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, εκτός κι αν το κάνουμε εμείς».

Για την έδρα του αγώνα: «Είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να παίξει ρόλο. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η απόδοση και η προσωπικότητα των παικτών και στο κομμάτι αυτό έχουμε παίκτες μεγάλης αξίας και μεγάλες προσωπικότητες για να διαχειριστούμε αν κάτι δεν πάει καλά στο ματς. Είτε αυτό μπορεί να είναι η καυτή έδρα, ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος, η κακή απόδοση».

Για την φημολογούμενη αλλαγή έδρας του τελικού: «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή έδρας του τελικού γιατί δεν υπάρχει έδρα του τελικού. Ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί συγκεκριμένη έδρα. Ίσως κάποιοι μετά τα σημερινά δημοσιεύματα πάνε να προκαταλάβουν κάτι. Εμείς μέχρι να τελειώσει το σημερινό ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Ας περάσουμε με το καλό και μετά εκεί που πρέπει θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε κανείς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ να μην αδικηθεί και να μην πέσει θύμα προσχεδιασμένων καταστάσεων».

Διαβάστε ακόμη...