"Εύχομαι το γήπεδο να έχει κόσμο"

O Κώστας Βασιλειάδης τοποθετήθηκε  για την αυριανή αναμέτρηση του κυπέλλου απέναντι στο Ρέθυμνο..
"Εύχομαι το γήπεδο να έχει κόσμο"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για τον αυριανό προημιτελικό κόντρα στο Ρέθυμνο: «Είναι το πρώτο ματς, είναι πολύ σημαντικό και γίνεται στην έδρα . Εχουμε ένα μικροπρόβλημα με τον Μαργαρίτη που μάλλον δεν θα είναι μαζί μας. Το Ρέθυμνο είναι δυνατή και καλή ομάδα με τρεις αθλητικούς Αμερικανούς ενώ έχουν και καλούς Ελληνες. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική και στην άμυνα, πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό».

«Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας, είμαστε καλύτερη ομάδα θέλουμε να πάμε στους "4" του Κυπέλλου και θέλουμε μετά από χρόνια να πάμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και την αδυναμία μας στα ριμπάουντ, να καταφέρουμε να είναι το δυνατό ματς σημείο».

Για τη σειρά φιλικών που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία: «Κάθε ματς ήμασταν και καλύτεροι. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κακοί, αλλά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στα άλλα δύο ματς σε άμυνα και ριμπάουντ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν ο στόχος του κυπέλλου είναι απωθημένο: «Μπορεί να το πεις και απωθημένο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τώρα και μετά να δούμε ποιος αντίπαλος θα έρθει».

Για το που χρειάζεται άμεσα βελτίωση η ομάδα: «Περισσότερο την άμυνα... Χάσαμε ριμπάουντ και φάγαμε αιφνιδιασμούς στο ματς με την Τράμπζονσπορ. Στα άλλα ματς πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και παίξαμε με αντιπάλους που είναι σε πιο πάνω επίπεδο».

Για την βοήθεια του κόσμου στο αυριανό ματς με το Ρέθυμνο: «Εύχομαι το γήπεδο να έχει κόσμο. Θα μας βοηθήσει πολύ. Να μην σκεφτεί πως παίζουμε με το Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό και δύσκολο ματς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Πρέπει να βάλουμε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα μας, ένα πρόγραμμα ξεκούρασης και δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει,. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100%».

Για την προσωπική του απόδοση στα φιλικά και τι επιπλέον μπορεί να προσφέρει στην συνέχεια: «Μπορώ να βάλω κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου. Στα τελευταία φιλικά είχα πολλά ελεύθερα σουτ, γι" αυτό σούταρα πολλά τρίποντα. Μπορώ να βοηθήσω στα ριμπάουντ και να δείξω ποιος είναι ο Κώστας».

 

Διαβάστε ακόμη...