Πιθανή αναβολή στο κύπελλο!

Απρόσμενη εξελιξη για τον ημιτελικό κόντρα στον βάζελο που οδεύει προς αναβολή
Πιθανή αναβολή στο κύπελλο!

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό για την ένσταση που είχε καταθέσει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του sdna.gr αναφέρεi:

Υπενθυμίζουμε πως στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με κάρφωμα του Μπατίστα στα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως, ο Ολυμπιακός είχε κάνει ένσταση για παράβαση των κανονισμών για την είσοδο και παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο γήπεδο παρά την τιμωρία του, αλλά και ύπαρξης υπεράριθμων φίλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες (ήταν κεκλεισμένων των θυρών).

Η δικαίωση...

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε να ανακοινωθεί με ποιον τρόπο έχει δικαιωθεί ο Ολυμπιακός. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επικύρωση του αγωνα στον Ολυμπιακό, ενώ άλλοι κύκλοι αναφέρουν πως το ΑΣΕΑΔ διέταξε τον αθλητικό δικαστή να ξανά δικάσει την υπόθεση.

Πράγμα που σημαίνει ότι του ζήτησε να αλλάξει την αρχική του απόφαση. Η ένστασή του Ολυμπιακού είχε απορριφθεί δύο μέρες μετά τον αγώνα από τον Αθλητικό Δικαστή και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών ζητώντας να κερδίσουν το ματς.

Πάντως, την Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση δεν θα γίνει.

και η απόρριψη...


Στις 22 Οκτωβρίου, ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση ανακοινώντας: «Απορρίπτεται η ένσταση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ, ως διατυπώθηκε στο Φ.Α. για την κατά παράβαση αποφάσεων του ΜΔΟ είσοδο στο γήπεδο του κ. Δ. Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της 9-10-2014, ως απαράδεκτη».

Διαβάστε ακόμη...