"Δεν ήταν εύκολη η νίκη ..."

Ικανοποιημένος από την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η νίκη δεν ήταν εύκολη...
"Δεν ήταν εύκολη η νίκη ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε: "Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό να το θυμάστε. Πιστεύω πως θα δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές ομάδες και φέτος. Εμείς στο σημερινό παιχνίδι πιξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και μέσα από αυτήν μπορέσαμε και πήραμε διαφορά την οποία κρατήσαμε. Το καλό για την ομάδα μου είναι ότι δεν χαλάρωσε. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι σχολίασε: "Αυτή την εποχή όλες οι ομάδες ψάχνονται ακόμη. Μπορεί τη μία μέρα να κερδίσεις με 20 πόντους και την άλλη να χάσεις με 20. Μέχρι να γνωριστούν οι ομάδες και να δουν τι μπορεί να κάνει ο καθένας στο γήπεδο, θα περάσει χρόνος. Βλέποντας το σημερινό παιχνίδι μας, μετράμε τα λάθη και κοιτάμε πως να τα βελτιώσουμε, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια. Μπορεί να φαίνεται ότι πήραμε μια εύκολη νίκη επί του ΚΑΟΔ, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κανονική άμυνα, σήμερα παίξαμε απέναντι σε ρευστή άμυνα".

Και συνέχισε: "Είχα δει σε δύο παιχνίδια την ομάδα της Δράμας και ήμουν προβληματισμένος γιατί είχε παίξει πολύ καλά. Δεν της βγήκε σήμερα το παιχνίδι και εκεί ήταν το πρόβλημα για αυτούς. Όπως προείπα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος τους μέσα στο γήπεδο".

Όσο για το ενδεχόμενο να βρεθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό...: "Για να συμμετέχεις στον τελικό θα πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις και φυσικά να είσαι σε καλή μέρα. Το θέλουμε και εμείς σαν ΠΑΟΚ να παίξουμε σε τελικό, θα δούμε".

Για την ετοιμότητα των ομάδων, ανέφερε: "Δεν γνωρίζω για τις άλλες ομάδες. Άλλο τι θα φανεί σήμερα και άλλο τι θα φανεί αύριο. Σήμερα ίσως να μην έπαιξε αυτό που ήθελε να παίξει. Δεν θα συμβεί συνέχεια το ίδιο πράγμα".

Και κατέληξε λέγοντας: "Η ομάδα δεν χαλάρωσε παρά τη διαφορά στο σκορ. Έδειξε διάθεση μέσα στο γήπεδο να τρέξει και έδειξε πως ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το τέμπο όλη τη χρονιά".

Διαβάστε ακόμη...