'Ωρα για στήριξη στην ομάδα μπάσκετ!

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) η ομάδα μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τον ΚΑΟΔ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
'Ωρα για στήριξη στην ομάδα μπάσκετ!

Ο Δικέφαλος με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του λόγω της προσθήκης των τεσσάρων Αμερικανών που ήρθαν στις θέσεις των Τσαϊρέλη, Μπόγρη, DJ Cooper και Payne, έδειξε στα φιλικά της προετοιμασίας πως μπορεί και θα είναι και φέτος αξιόμαχος και ανταγωνιστικός, όπως άλλωστε τον είδαμε και την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Με ίδιο προπονητή και την ίδια φιλοσοφία, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως ο ΠΑΟΚ ίσως φέτος καταφέρει να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με την 3η θέση που κατέκτησε στο τελευταίο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμετοχή του στους ομίλους του Eurocup.

H ομάδα όσο και αν είναι καλοδουλεμένη, όσο και αν η διοίκηση κάλυψε τις αποχωρήσεις πρωτοκλασσάτων παικτών, δεν μπορεί να ανέβει επίπεδο αν ο κόσμος του Δικεφάλου δεν σταθεί στο πλευρό της. Η θλιβερή εικόνα των μισοάδειων ή εντελώς άδειων κερκίδων, που βλέπαμε στο "Παλατάκι" πρέπει να αποτελέσει παρελθόν... Απέναντι σε αυτό το τμήμα του συλλόγου, απέναντι στον Μπάνε έχουμε όλοι φερθεί απαράδεκτα!!!

Δεν στηρίξαμε -παρά ελάχιστα- την πολύ μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει το τμήμα ζωντανό, ήμασταν θεατές από μακριά σε ώρες που η ομάδα μάς χρειαζόταν και λάμψαμε με την απουσία μας στις δύσκολες στιγμές της...

Παρόλα αυτά η ΚΑΕ όχι μόνο κρατήθηκε ζωντανή, αλλά ορθοπόδησε κιόλας, χάρη στην εργατικότητα και την μέθοδο των ανθρώπων της.'Ηρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να της δώσουμε την ώθηση για να κάνει το μεγάλο βήμα, μπαίνοντας σφήνα στο "δίδυμο". Μην ξεχνάμε τα περσινά παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ έχασε στις λεπτομέρειες και με τα κοράκια να βάζουν τα χεράκια τους για να συμβεί αυτό.

Σε ένα γεμάτο "Παλατάκι" θα τολμούσαν να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ τέτοιες νίκες;

 

Διαβάστε ακόμη...