Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7.00μ.μ.για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται Δευτέρα (6/10) και Τρίτη (7/10) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (10:00-20:00) και την Τετάρτη (8/10) από τις 10:00 ως την ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Black και White, θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ, σε ειδικές προνομιακές τιμές των 5€. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας, ενώ για τα εισιτήρια των 5€ που είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας, δεν θα είναι δυνατή η αγορά τους μέσω Internet, αλλά μόνο από PAOK Sports Arena και τα εκδοτήρια του γηπέδου.
-Οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP SILVER, VIP GOLD και VIP LOUNGE, μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-2015, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 είναι...

ΤΙΜΗ         ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΔΙΑΖΩΜΑ
10€            WHITE/Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€            BLACK/108, 109, 110, 111
20€            SILVER/VIP 1,2,5
25€           GOLD/VIP 3,4

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Διαβάστε ακόμη...