Γενική είσοδος 10€ στο ΠΑΟΚ - Άρης

Από το πρωί της Τρίτης (1/10) θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ - Άρης που θα διεξαχθεί στις 9/10 για το Κύπελλο Ελλάδος.
Γενική είσοδος 10€ στο ΠΑΟΚ - Άρης

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης (1η Οκτωβρίου 2013) θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013. Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, η γενική είσοδος στο γήπεδο είναι 10€, για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4, και 5.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4 και 5.

Από το πρωί της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2013, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...