Με Τρίκαλα το Σάββατο (22/9, 5μ.μ.)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την παρουσία του στο Κύπελλο Ελλάδας και αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/9 στις 5μ.μ.) στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα, Τρίκαλα BC. Αυτό είναι το επόμενο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στην προσπάθειά της να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.
Με Τρίκαλα το Σάββατο (22/9, 5μ.μ.)

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα με την ομάδα των Τρικάλων, τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο Κύπελλο με ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας αγωνίζεται στην Α2, γιατί πρόκειται για μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 και φυσικά αγωνίζεται στην έδρα της. Πρέπει να είμαι αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τα Τρίκαλα. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου θα είναι οι καλαθοσφαιριστές... Hatcher, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, McGrath, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Καλλές, Λιάπης και Αμπαράς.

Διαβάστε ακόμη...