Έκλεψαν την παράσταση (vids)...

Δυναμικό το παρόν που έδωσαν στο κλειστό της Γούβας, στον αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανελευσινιακό, οι 90 περίπου οπαδοί του Δικεφάλου, οι οποίοι στήριξαν με τρόπο μοναδικό την προσπάθεια των παικτών μας...
Έκλεψαν την παράσταση (vids)...

Όσοι ακούσαμε τη ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα, εντυπωσιαστήκαμε αν μη τι άλλο από τα συνθήματα της ασπρόμαυρης κερκίδας που κυριολεκτικά δονούσαν το κλειστό, δίνοντας την εντύπωση πως ο γηπεδούχος είναι ο ΠΑΟΚ.

Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στα παιδιά που έκαναν αυτό το ταξίδι αλλά και σε κάποιους ΠΑΟΚτσήδες που ζουν στην πρωτεύουσα και βρέθηκαν και αυτοί στις εξέδρες.

Θυμίζουμε ότι η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι και πάλι για το κύπελλο, αυτή τη φορά με τον Αίολο Τρικάλων στη θεσσαλική πόλη, σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 22/9, ενώ αύριο το μεσημέρι στις 13:00 υπάρχει η κλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπείται σε αυτήν από τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον τιμ μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναγιώτη Χορόζογλου.

Διαβάστε ακόμη...