"Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"

O Ρασάντ Ράιτ μίλησε για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Ίκαρο στην Πυλαία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρόσωπο που έβγαλε η ομάδα στο παρκέ, ενώ για τη συνέχεια τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
"Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά"

Τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου:

"Ηταν ένα παιχνίδι που κοντρολάραμε από την αρχή τον ρυθμό και παίξαμε σαν ομάδα".

Για την απόδοσή του, σημείωσε: "Είχα πρόβλημα στην αρχή με τα φάουλ. Η δουλειά μου είναι να είμαι οργανωτής. Όταν πλησίασε το τέλος του αγώνα, ο στόχος μου ήταν να βρω ρυθμό. Και αυτό προσπάθησα να κάνω".

Για το ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, σχολίασε: "Δεν είχε επίδραση στο παιχνίδι μας. Πιθανόν τα πράγματα να ήταν καλύτερα εάν ήταν και οι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο στόχο μας, παίξαμε όπως έπρεπε και γενικά η ομάδα ήταν καλή. Νομίζω πως η ομάδα έβαλε την σφραγίδα της και πλέον πρέπει να παλεύει ανεξαρτήτως αντιπάλου".

Για τη συνέχεια, ανέφερε: "Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας. Κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, πρέπει να την δούμε ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι κάποιες θα μας δυσκολέψουν την ζωή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε την δουλειά μας".

Διαβάστε ακόμη...