Ώρα κυπέλλου στο "Παλατάκι"

Στη μάχη της πρόκρισης στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ρίχνεται απόψε στις 5:00 μ.μ. ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στην Paok Sports Arena τον Ίκαρο Καλλιθέας...
Ώρα κυπέλλου στο "Παλατάκι"

Στη μάχη της πρόκρισης στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ρίχνεται απόψε στις 5:00 μ.μ. ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στην Paok Sports Arena τον Ίκαρο Καλλιθέας...

Αυτο θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, εντός των συνόρων και δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε αφού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της γνωστής τιμωρίας που κουβαλάει ο ΠΑΟΚ από τα play off της περασμένης σεζόν.

Τηλεοπτική κάλυψη δεν υπάρχει, θα μπορέσετε όμως να ακούσετε την αναμέτρηση από το Paokmania Web Radio και φυσικά να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της στο live score του Paokmania.

O Σούλης Μαρκόπουλος προετοίμασε την ομάδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις τελευταίες μέρες και εκτός του τραυματία Τσακαλέρη, οι υπόλοιποι παίκτες είναι όλοι στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε χτεσινές δηλώσεις του  τόνισε πως "αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση."

Όσο για τον αντίπαλο, είναι μια ομάδα που έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι σίγουρα υπολογίσμος και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να παλέψει έχοντας μία και μοναδική απουσία, αυτή του Αυστραλού σέντερ Μπέινς. 

Στην προηγούμενη φάση του θεσμού, ο Ίκαρος δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα και να κατακτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 64-61 και έχοντας πρώτο σκόρερ τον ... Μπέινς.

Διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν οι: Παπαπέτρου - Μπήτης - Ταρενίδης

Θυμηθείτε το πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων:

Τρίτη 11/10

Παναθηναϊκός - Μαρούσι 93-61

Τετάρτη 12/10

Καβάλα - Ηλυσιακός (15.30)

ΠΑΟΚ - Ίκαρος (17.00)

Άρης - Ολυμπιακός (19.00)

Διαβάστε ακόμη...