Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα..

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, στην πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων τη νέα σεζόν 2019-2020, υποδέχθηκε
Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα..

τον Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου για το θεσμό του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα με 60-65.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια του Δικεφάλου, αν και βρίσκονταν αρχικά κοντά στο σκορ με τις αντίπαλες, τους έδωσαν το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν κάποια σημαντικά σημεία και να προηγηθούν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 27-36. Στην επιστροφή, οι «ασπρόμαυρες» έδειξαν μεγάλη αντίσταση και προσπάθησαν να κλείσουν την ψαλίδα στο σκορ, μειώνοντας τη διαφορά στον ένα πόντο, 56-57. Μόλις 43'' πριν τη λήξη του αγώνα, το σκορ ήταν διαμορφωμένο στο 60-63, και παρά τη μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 60-65 τελικό σκορ.

Ο Δικέφαλος πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού σε όλα τα υπόλοιπα, το επιμέρους σκορ ήταν είτε ισόπαλο είτε υπέρ του, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τους δεκαέξι πόντους στον έναν...

Πριν την έναρξη του αγώνα, τιμήθηκαν τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη, με την ενός λεπτού σιγή, καθώς και με την κατάθεση των μεταλλίων της 2ης θέσης του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι μικρές αθλήτριες της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, καθώς και οι αθλήτριες του Πανσερραϊκού, οι οποίες φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη από το Δικέφαλο για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων.

Πλέον, σειρά έχει η έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να υποδέχεται για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο PAOK Sports Arena τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου: 60-65

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Καρλάφτη 9, Λύμουρα 5, Κωτούλα 17, Σύρρα 3, Λέξα, Ταρπάγκου 6, Κουματσιώτη, Καρακούλα 4, Τζέλου, Mulligan, Vaioletama 8, Κυλαζίδου 8

Διαβάστε ακόμη...