Ώρα τελικού στο Ηράκλειο!

20 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία σε τελικό Κυπέλλου μπάσκετ, ο Δικέφαλος του Βορρά διεκδικεί και πάλι το τρόπαιο!
Ώρα τελικού στο Ηράκλειο!

Αντίπαλός του ο Παναθηναϊκός, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας παίκτη και στις δηλώσεις του μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, μετά από 20 χρόνια. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Για όλο το σύλλογο ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, να παίξουμε έναν τελικό κόντρα σε μια ομάδα από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Η Κρήτη είναι ένας πολύ φιλόξενος τόπος. Εδώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ο στόχος μας αύριο να κάνουμε ένα καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Η ουσιαστική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επίπεδου. Για να είμαστε ειλικρινείς, πέρα από τα δικά μας χαρακτηριστικά, θα εξαρτηθεί φυσικά και από τον αντίπαλο μας, ο οποίος είναι δεδομένο ότι είναι το φαβορί του παιχνιδιού».

Η ομάδα διανύει μια καλή σεζόν παρά τα οικονομικά προβλήματα και σήμερα της παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξαναζεστάνει για τα καλά τον κόσμο, φτάνοντας στην κατάκτηση ενός τίτλου. Μια αποστολή η οποία είναι αναμφίβολα πάρα πολύ δύσκολη, καθώς απέναντί της θα βρει ένα πολύ ισχυρό -για τα ελληνικά δεδομένα- αντίπαλο, η αισιοδοξία όμως στις τάξεις των μελών της αποστολής -έστω και συγκρατημένη- δε λείπει!

 Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Καρακατσούνης, ο Παπαπέτρου και η Τσαρούχα, οι οποίοι ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος τους! Το κλειστό στο οποίο θα γίνει το παιχνίδι, με βάση τα όσα συμφωνήθηκαν, θα φιλοξενήσει από 40 κατόχους προσκλήσεων για την κάθε ομάδα και όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα δοθούν σε μαθητές σχολείων της περιοχής...

Ένα εγχείρημα το οποίο αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα λειτουργήσει, σύμφωνα με τα πλάνα των διοργανωτών του παιχνιδιού ή θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους!

Την αποστολή της αομάδας μας αποτελούν οι:  Jamal Jones, Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss. 

Διαβάστε ακόμη...