Ήττα χωρίς αντίσταση...

Χωρίς διάθεση για το κάτι παραπάνω, ο ΠΑΟΚ έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 89-61 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.
Ήττα χωρίς αντίσταση...

Χωρίς διάθεση για το κάτι παραπάνω, ο ΠΑΟΚ έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 89-61 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Μόνο στα πρώτα 8 λεπτά ο Δικέφαλος πρόβαλε αντίσταση στον Ολυμπιακό, διάστημα στο οποίο ήταν πολύ κοντά στο σκορ και σε κάποιες περιπτώσεις πέρασε και μπροστά.

Η ομάδα με δύο ήττες αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου, κάτι που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και την εντός έδρας ήττα με διαφορά 19 πόντων στην Paok Spors Arena στο πρώτο παιχνίδι.

Στο σημερινό παιχνίδι η ψαλίδα της διαφοράς άρχισε να ανοίγει περίπου στο 9ο λεπτό της πρώτης περιόδου, όταν ο Έρτζεγκ πέτυχε 7 πόντους, εκμεταλλευόμενος το αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε. Από εκεί και μετά οι παίκτες μας αναλώθηκαν σε τραβηγμένες επιθετικές προσπάθειες, είχαν πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και έδωσαν στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα  να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα καλάθια. Χαρακτηριστικό του ματς οι λίγοι πόντοι που πέτυχαν οι περιφερειακοί μας παίχτες. σε αντίθεση με τους ψηλούς που στάθηκαν πιο καλά επιθετικά.    

Ο "Δικέφαλος" έβρισκε λύσεις στην αρχή του παιχνιδιού ουσιαστικά μόνον από τον  Μάρσαλ, αλλά από την ώρα  που αυτός  εγκλωβίστηκε δεν υπάρχε κάποιος να τραβήξει στο σκοράρισμα.

Η διαφορά μετά το τέλος της 2ης περιόδου ανέβαινε συνεχώς, με τον Μαρκόπουλο να αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της 12άδας. Μάλιστα σκόραραν οι 10 από αυτούς (Δέδας και Μακ Γκραθ οι μόνοι άποντοι, που βέβαια έπαιξαν λίγο).

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ΑΕΚ, με την οποία θα παίξουμε την Κυριακή στην Αθήνα, σε ένα ματς καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-31, 71-45, 89-61

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 7(1), Παπανικολάου, Ερτσεγκ 17(1), Σπανούλης 14(2), Τεόντοσιτς 4, Μπουρούσης 16(1), Κέσελ 4(1), κατσίβελης, Μαυροκεφαλίδης 10, Χαλπερίν 9, Γλυνιαδάκης 4, Νίλσεν 4.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 16(1), Καλαμπάκας 4, Αράπης 4, ΜακΓκράθ, Αποστολίδης 6, Δέδας, Ντόζιερ 4, Γκρέι 4, Παπαδόπουλος 12, Γιαννακίδης 2, Καλλές 6, Γκεγκέφσκι 3(1).

Διαβάστε ακόμη...