Όλα τελείωσαν στη διακοπή...

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Πυλαία που κράτησε 4 ώρες και 10 λεπτά, ο ΠΑΟΚ έχασε από τον γάβρο με 60 - 79.
Όλα τελείωσαν στη διακοπή...

Ο κόσμος έδωσε το "παρών" στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ για το παιχνίδι κυπέλου κόντρα στον οσφπ. Περίπου 4.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά από καιρό έζησα την ΠΑΟΚτσήδικη ανατριχίλα που στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω ηχητικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ. Καλή άμυνα για τους ασπρόμαυρους και συγκέντρωση στην επίθεση, που ήταν περισσότερο επιβεβλημένη από την απουσία του Μακ Γκραθ αλλά και του Μάρσαλ που ήρθε στης 3 το μεσημέρι. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με 13-17. Στο 2ο δεκάλεπτο όμως οι συνεχείς αλλαγές στο σχήμα μας και η προσπάθεια να πάρουν κάποιες ανάσες οι βασικοί, ο ΠΑΟΚ υστέρησε απέναντι στην υπεροπλία του οσφπ. Η έλλειψη συγκέντρωσης στα αμυντικά καθήκοντα και οι κακές επιθετικές έδωσαν στον ολυμπιακό τη δυνατότητα να ξεφύγει στο σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν το ημίχρονο να κλείσει με 25-40. Μέσα σε όλα αυτά, τα γνωστά κοράκια φρόντισαν να δώσουν το απαραίτητο σπρώξιμο, αφού από το ξεκίνημα δεν σφύριξαν τουλάχιστον 4 περιπτώσεις βημάτων ενώ δεν έδωσαν και 2 εξόφθαλμα επιθετικά φάουλ.

Το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου δεν διέφερε με την εικόνα του 2ου. Το ξέσπασμα του κόσμου περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα που επανήλθε και μείωσε σε 37-47 3 λεπτά πριν τη λήξη. Κάπου εκεί έπεσαν ορισμένα αντικείμενα από την κερκίδα, οι διαιτητές έκαναν συστάσεις και ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Το διαιτητικό 3ο αποχώρησε στα αποδυτήρια απειλώντας την συνέχεια του αγώνα.

Κατα την αποχώρηση των διαιτητών ο 1ος διαιτητής (Χριστοδούλου) δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι.

Οι δύο ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια μαζί με τα κοράκια που αρνούνται να συνεχίσουν αν δεν απομακρυνθούν όλοι οι φίλαθλοι που βρίσκονται στις εξέδρες του PAOK Sports Arena.

Ο κόσμος σιγά - σιγά αποχωρεί και όλα δείχνουν πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί.

Περίπου 130 οπαδοί παραμένουν στις κερκίδες και το παρκέ συνομιλώντας με υπεύθυνους της ΚΑΕ οι οποίοι προσπαθούν να τους μεταπείσουν να αποχωρήσουν για να αποφύγει η ομάδα βαριά τιμωρία...

Ο κόσμος που έχει απομείνει μεταφέρεται στις πάνω κερκίδες για να συνεχιστεί ο αγώνας.

O Σούλης Μαρκόπουλος πήρε το μικροφωνο και ζήτησε από τον κόσμο να απομακρυνθεί μέσα σε 10 λεπτά, διαφορετικά το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά και ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με 9 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Τραγελαφικά τα όσα εξελίσσονται στο PAOK Sports Arena. O Σούλης Μαρκόπουλος σκαρφαλώνει στις κερκίδες και συνομιλεί με τους οπαδούς προσπαθόντας να μεταπείσει τους οπαδούς να απομακρυνθούν από τις κερκίδες.

Γιαννακίδης, Καλαμπάκας, Αράπης και Αποστολίδης μπήκαν στο παρκέ και ζήτησαν από τους οπαδούς να αποχωρήσουν. Ο Αποστολίδης έκανε κι αυτός εκλήσεις απο το μικρόφωνο προς τον κόσμο.

Οι δύο ομάδες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και αυτή τη στιγμή κάνουν ζέσταμα, ενώ στο παρκέ εμφανίστηκαν και οι κόρακες. Σε περίπου 15 λεπτά θα ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι.

 

O αγώνας ξεκίνησε κανονικά μετά από διακοπή 2,5 ωρών.

 

Τέλος του 3ου δεκαλέπτου 39-55


Φυσικά μετά απ' όλα αυτά που συνέβησαν το παιχνίδι χάθηκε οριστικά. Ανάλυση δε χωρά στα τελευταία 13 λεπτά που απέμειναν μετά τη διακοπή. Τελικό σκορ μετά από 4 ώρες και 10 λεπτά  60 - 79.

Το σίγουρο πλέον είναι πως η ομάδα θα τιμωρηθεί με βαριά ποινή

Με τιμή, Roume

   Ο κόσμος έδωσε το παρών στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ για το παιχνίδι κυπέλου κόντρα στον οσφπ. Περίπου 4.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά από καιρό έζησα την ΠΑΟΚτσήδικη ανατριχίλα που στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω ηχητικής.

   Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ. Καλή άμυνα για τους ασπρόμαυρους και συγκέντρωση στην επίθεση, που ήταν περισσότερο επιβεβλημένη από την απουσία του Μακ Γκραθ αλλά και του Μάρσαλ που ήρθε στης 3 το μεσημέρι. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με 13-17. Στο 2ο δεκάλεπτο όμως οι συνεχείς αλλαγές στο σχήμα μας και η προσπάθεια να πάρουν κάποιες ανάσες οι βασικοί, ο ΠΑΟΚ υστέρησε απέναντι στην υπεροπλία του οσφπ. Η έλλειψη συγκέντρωσης  στα αμυντικά καθήκοντα και οι κακές επιθετικές  έδωσαν στον ολυμπιακό τη δυνατότητα να ξεφύγει στο σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν  το ημίχρονο να κλείσει με 25-40. Μέσα σε όλα αυτά, τα γνωστά κοράκια φρόντισαν να δώσουν το απαραίτητο σπρώξιμο, αφού από το ξεκίνημα δεν σφύριξαν τουλάχιστον 4 περιπτώσεις βημάτων ενώ δεν έδωσαν και 2 εξόφθαλμα επιθετικά φάουλ.

   Το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου δεν διέφερε με την εικόνα του 2ου. Το ξέσπασμα του κόσμου περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα που επανήλθε και μείωσε σε 37-47 3 λεπτά πριν τη λήξη. Κάπου εκεί έπεσαν ορισμένα αντικείμενα από την κερκίδα, οι διαιτητές έκαναν συστάσεις και ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Το διαιτητικό 3ο αποχώρησε στα αποδυτήρια απειλώντας την συνέχεια του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...