"Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα"

O Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλένθια, τόνισε πως ο Δικέφαλος κέρδισε μια δυνατή ομάδα, άριστα οργανωμένη!
"Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα"

Αναλυτκά τα όσα είπε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι και πήραν τη νίκη απέναντι σε μια πραγματικά δυνατή ομάδα, η οποία είναι άριστα οργανωμένη σε όλες τις πτυχές και τα επίπεδα. Ξέραμε ότι επρόκειτο να παίξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά καταφέραμε να μην επιτρέψουμε να επιβάλλει το παιχνίδι της. Είχαμε σωστές απαντήσεις απέναντι στον αντίπαλο και καταφάραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίζοντας καλό μπάσκετ. Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα".

Ο τεχνικός των Ισπανών Pedro Martinez, δήλωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν κακή, δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και προσπαθήσαμε, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στην περιφέρεια, οι παίκτες του παρέμειναν ήρεμοι και ευστόχησαν στις ελεύθερες βολές τους, κάτι που τελικά έκρινε το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...