"Ντου ντου ντου, πώς γ@μ@ει ο Μακαντού"

Ένα διαχρονικό σύνθημα έφερε στη μνήμη μας το σημερινό μεγαλόπρεπο στραπάτσο του συμπολίτη στο Μιλάνο, από την Αρμάνι!
"Ντου ντου ντου, πώς γ@μ@ει ο Μακαντού"

Ήταν το μακρινό 1988, όταν οι συμπολίτες έχαναν στον ημιτελικό του F4 της Γάνδης από την Τρέισερ Μιλάνου (είναι η ίδια ομάδα με την Αρμάνι, μόνο το όνομα του χορηγού διαφέρει) και έβλεπαν τα όνειρά τους για πρόκριση στον τελικό να σβήνουν...

Σήμερα (12/1) λοιπόν γνώρισαν μια ακόμη βαριά και δυσκολοχώνευτη ήττα από την Αρμάνι Μιλανο με το εκκωφαντικό 95-54, ένα σκορ που θα πρέπει να ψάξει πολύ κάποιος για να βρει αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο στα χρονικά της διοργάνωσης στη φάση των "32"!

Ο φαποκράτορας του ελληνικού μπάσκετ φρόντισε για μια ακόμη φορά να μάς κάνει "περήφανους" στην ανατολή της νέας εποχής που ευαγγελίζονται στη συνοικία! 

Αντίθετα ο Δικέφαλος πήγε στη Βαλένθια (με σημαντικότατες απουσίες και σαφώς μικρότερο σε μπάτζετ ρόστερ) και πάλεψε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, ενώ σήμερα ταπείνωσε στο Παλατάκι τη Λιμόζ, ομάδα που επίσης προέρχεται από την Euroleague...

Όσο για όλους τους συνοπαδούς που θα αναρωτηθούν τι μας έπιασε ξαφνικά και καταπιαστήκαμε με τους πουθενάδες, η απάντηση βρίσκεται σε κάποια ειρωνικά e-mails που λάβαμε πρόσφατα στη σελίδα! Ε αφού μπαίνουν και διαβάζουν paokmania, ας διαβάσουν και το παραπάνω κείμενο! Έτσι για την ενημέρωσή τους! 

Διαβάστε ακόμη...