"Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση..."

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έφτασε στη νίκη πιο εύκολα από ότι πίστευε ο ίδιος.
"Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση..."

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη συγκέντρωση την οποία έδειξαν. Πίστεψαν ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με την πάροδο του χρόνου, όταν είδαν ότι ήμασταν μπροστά, πήραν αυτοπεποίθηση και κερδίσαμε πιο άνετα απ' ό,τι περιμέναμε. Οι 23 ασίστ δείχνουν ότι είχαμε μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια στο παιχνίδι μας. Όταν μπήκαν τα σουτ, ανοίξαμε το σκορ. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να διορθώσουμε, τα οποία είναι τεχνικά αλλά όταν παίζεις με έναν αντίπαλο και εκείνος προσπαθεί να μη σε αφήσει να παίξεις όπως θες εσύ. Ποτέ δεν είναι επιλογή το να πάει ψηλά το σκορ. Όταν είδαμε το στυλ παιχνιδιού που προσπαθούσαν να εφαρμόσουν προσπαθήσαμε να βρούμε ελεύθερα σουτ και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης...

Στο αν η Λιμόζ είναι ακόμη εντός πρόκρισης: «Στην πρώτη φάση και εμείς θεωρηθήκαμε εκτός πρόκρισης. Αυτές οι ομάδες έχουν φτιάξει ρόστερ Euroleague και μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε».

Στο αν μπορεί να αναπληρωθεί η ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου: «Καμία νίκη δεν έχει σχέση με τον στόχο του Κυπέλλου. Ήταν ένας στόχος που χάθηκε».

Στη νίκη της Όλντεμπουργκ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βασίστηκαν στα μακρινά σουτ και αυτό ήταν σε όποιον θα έβγαινε. Και σήμερα η Λιμόζ προσπάθησε με τρίποντα να μπει στον αγώνα. Το ότι έχει κάνει η Όλντεμπουργκ νίκη εκτός έδρας είναι σημαντικό γι' αυτήν».

Ο προπονητής της Λιμόζ Jim Bilba είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε για να προσπαθήσουμε να τρέξουμε και να παίξουμε γρήγορα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε και βρήκε εύκολα καλάθια. Ο Σοφοκλής στην αρχή μας σκότωσε, στη συνέχεια βρήκαμε τις λύσεις για να τον αντιμετωπίσουμε και πλησιάσαμε στους τρεις πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως μετά άλλαξε τακτική ο ΠΑΟΚ και άρχισε να παίζει χωρίς τον Σοφοκλή και εμείς είχαμε ξανά πρόβλημα. Δεν είναι τόσο θέμα απογοήτευσης το ότι αποκλειστήκαμε από τη Euroleague. Αυτό που μας στεναχώρησε περισσότερο απ' όλα ήταν η ήττα από την Όλντεμπουργκ και ότι παραιτήθηκε ο προπονητής μας. Για εμένα ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κοουτσάρω».

Διαβάστε ακόμη...