"Περισσότερη διάρκεια από το πρώτο λεπτό"

Ο Γιώργος Δέδας τοποθετήθηκε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Σάρατοφ...
"Περισσότερη διάρκεια από το πρώτο λεπτό"

 Αναλυτικά όσα τόνισε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Σάρατοφ: "Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό το ματς είναι το πιο σημαντικό. Εξαρτάται από εμάς μετά, αν κερδίσουμε. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας» τόνισε ο φοργουορντ του Δικεφάλου και πρόσθεσε: «ε μπούσουλα τον αγώνα με την Μπεσίκτας, αν και χαραμίσαμε ένα ημίχρονο, και η Σάρατοφ είναι πιο δύσκολη, χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια από το πρώτο λεπτό, να μην αφήσουμε καμιά φάση χαμένη".

Για το αν θα παρουσιαστεί αδιάφορη η Σάρατοφ: "Αυτά δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Και η Ζενίτ ήρθε αδιάφορη και μας κέρδισε. Μπορεί να έρθουν οι παίκτες από τον πάγκο και να θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Δεν παίζουν ποτέ χαλαρά. Το καλό είναι ότι στηρίζονται από τους Αμερικάνους, το 80% το παίρνουν από αυτούς. Αν δεν παίξουν πολύ, θα είναι καλό".

Για την απρόσμενη ήττα από την Σζολνόκι: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί κερδίζαμε 15-16 πόντους στην Ουγγαρία, ίσως όμως αν κερδίζαμε αυτό να μην κερδίζαμε την Μπεσίκτας. Ήρθαμε στα ίσια μας".

Για το γεγονός ότι η Σάρατοφ είναι η πρώτη ομάδα σε index: "Σημαίνει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα. Πάει το ματς στις πολλές κατοχές, είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ. Μια προσαρμοσμένη ομάδα. Μας προβληματίζει πως θα κάνουμε το ματς στα δικά μας μέτρα. Να μην τους αφήσουμε να παίζουνε άνετα".

Για την ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα: "Παίζοντας κάθε 2-3 μέρες είναι και καλό και κακό. Ξεχνάς τις ήττες και τις νίκες. Ήδη ξεχάσαμε την Πάτρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".

 

 

Διαβάστε ακόμη...