Έφτασε Κωνσταντινούπολη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Besiktas, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 (8μ.μ.) στο Sinan Erden, για την 8η αγωνιστική του Eurocup.
Έφτασε Κωνσταντινούπολη η αποστολή του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Sinan Erden απόψε το βράδυ (8μ.μ.), ενώ προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα υπάρχει και το πρωί της Τετάρτης.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία συνοδεύει και ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Άρις Καρακούσης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Uros Duvnjak, Nikola Markovic και William Hatcher.

Το ταξίδι για την αποστολή του ΠΑΟΚ, το οποίο ξεκίνησε σήμερα νωρίς το πρωί με πρώτο προορισμό την Κωνσταντινούπολη, θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο στην Πάτρα κι αυτό γιατί μετά τον αγώνα με την Besiktas, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί (την Πέμπτη) στην Πάτρα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/12 στις 5μ.μ.) για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Διαβάστε ακόμη...