"Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου"

Ο κόουτς του Δικεφάλου ανέλυσε τα αίτια της ήττας από την Ζενίτ...
"Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου"

 Αναλυτικά τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε πραγματικά με την καλύτερη ομάδα του ομίλου κι όταν χαλαρώνεις απέναντι σε τέτοια αντίπαλο, τότε της δίνεις την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της. Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί πάνω στα σκριν δεν είχαμε τις απαραίτητες εναλλαγές κι έτσι κατάφερουν να πάρουν εύκολα ριμπάουντ, ανέτρεψαν τη διαφορά και κατάφεραν να στο τέλος να πάρουν τη νίκη.

Για ενδεχόμενη κούραση που στοίχισε κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα: «Όταν παίζεις με μία τόσο γρήγορη ομάδα, που είναι ίσως η μοναδική που μπορεί να το κάνει τόσο καλά από τις μη Ευρωλίγκα ομάδες, λογικό είναι να κουραστείς σε κάποια φάση. Η Ζενίτ ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από εμάς κι έχει εκείνα τα τεχνικά στοιχεία που κακά τα ψέματα δεν μπορείς να φτάσεις...»

Για την γενικότερη παρουσία του ΠΑΟΚ στον όμιλο: «Ούτε η Ζολνόκι ήταν κακή ομάδα. Γενικά στον όμιλο μας όλα τα άλλα αποτελέσματα είναι πιθανά. Εκτός τη Ζενίτ που μπορεί να τους κερδίσει όλους, όλες οι άλλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι.»

Για το αν η ομάδα πρέπει πλέον να δώσει το βάρος στο πρωτάθλημα: «Εμείς μπήκαμε στο Eurocup για να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και δεν μπορώ να ξεγράψω το Εurocup. Είναι μία διοργάνωση που δεν γίνεται να αφήσουμε και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να προκριθούμε».

Διαβάστε ακόμη...