Νίκη για να μείνει ... "ζωντανός"!

Την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου ομάδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, υποδέχεται στην PAOK Sports Arena, απόψε ο Δικέφαλος.
Νίκη για να μείνει ... "ζωντανός"!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Μαρκόπουλος στη χτεσινή (24/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ είδε όλους τους παίκτες του να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που "κληρονόμησαν" από το παιχνίδι με την Szolnoki στην Ουγγαρία, με τελευεταίο που φώναξε παρών τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Πρέπει να τρέξουμε πολύ, να παίξουμε με πολύ μυαλό τουλάχιστον στην άμυνα και να μην τους δώσουμε ευκαιρίες να ανανεώνουν τις επιθέσεις τους. Επίσης στην επίθεση να είμαστε σοβαροί και να μην κάνουμε λάθη, γιατί αν κάνουμε θα δώσουμε ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να τρέξει στο δικό μας γήπεδο"

Όσο για τα σενάρια πρόκρισης: "Δεν ξέρω αν παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί, γιατί τα αποτελέσματα αλλοιώνουν τη βαθμολογία συνέχεια. Ολες οι ομάδες είναι στα περίπου ίδια επίπεδα. Δεν μπορείς να υπολογίσεις πού θα κερδίσεις και πού θα χάσεις".  

Ο ΠΑΟΚ με 2 νίκες και 4 ήττες ως τώρα, ισοβαθμεί στην 4η θέση του ομίλου με την Lietuvos και την Szolnoki, αλλά η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή, καθώς οι τρεις ομάδες δεν απέχουν αγωνιστικά και όλα μπορεί να συμβούν στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...