Αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για το Limoges…

Η ώρα του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ για τους «32» του Eurocup πλησιάζει. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους με μία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο «Παλατάκι».
Αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για το Limoges…

Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες παρουσία –όπως πάντα- και του αρχηγού Κώστα Χαραλαμπίδη. Πριν από την προπόνηση της ομάδας, έγινε ανάλυση της Limoges με την χρήση βίντεο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τρίτης από την Θεσσαλονίκη (08:30) για την Αθήνα κι από εκεί στις 15:10 θα «πετάξει» για το Παρίσι. Από την πρωτεύουσας της Γαλλίας η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς στο Limoges, όπου αναμένεται να φτάσει λίγο πριν από τις 23:00 (Ώρα Ελλάδας).

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει μία προπόνηση το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) στο Beaublanc, το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας το βράδυ της ίδιας ημέρας (21:30).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Kevin Langford, Μιχάλης Λιάπης, Marc Carter, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμά Κώττας, Jake Odum, Julian Vaughn, J.R Bremer και Χρήστος Σαλούστρος.

Διαβάστε ακόμη...