«Είμαστε όλοι περήφανοι…»

Ο Julian Vaughn, που γιόρτασε τα γενέθλιά του με μία σπουδαία εμφάνιση, νίκη και πρόκριση με την κατάκτηση της 2ης θέσης, τόνισε:
«Είμαστε όλοι περήφανοι…»

«Είμαστε όλοι περήφανοι για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και για την 2η θέση στον όμιλο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί ο ΠΑΟΚ πέρσι δεν είχε καταφέρει να προκριθεί. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να γιορτάσουμε όσο μπορούμε τη νίκη μας απόψε και από αύριο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μας περιμένει την Δευτέρα. Γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους, για τον ΠΑΟΚ, για τους φιλάθλους, για όλους εμάς.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα και να προκριθεί στην επόμενη φάση και στον τελικό. Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και εμείς και οι φίλαθλοί μας που ελπίζουμε ότι θα έρθουν στο γήπεδο. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι η πρόκριση, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό και για τον ΠΑΟΚ και για την Ελλάδα που συνεχίζουμε και κερδίζουμε και σε σεβασμό. Θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο ως τότε να προετοιμαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...