"Καλύτεροι την επόμενη φορά ..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Καρσίγιακα, επεσήμανε ότι η τουρκική ομάδα έβαλε στην 4η περίοδο κάποια οπλύ σημαντικά σουτ που της έδωσαν τη νίκη...
"Καλύτεροι την επόμενη φορά ..."

Μιλώντας για το παιχνίδι είπε:

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που αλλάζει συνεχώς του ρυθμούς που αμύνεται και δημιουργεί πρόβλημα. Το πέτυχε και σε εμάς κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς είχαμε παραγωγικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Δεχτήκαμε τρία καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ, δώσαμε δύο φορές τη μπάλα στη μέση του γηπέδου και έτσι δεχτήκαμε δέκα εύκολους πόντους. Κάπου στη ζώνη μπερδευτήκαμε και δε πήραμε καλές αποφάσεις. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά".

Όσο για το αν αυτή η νίκη σημαίνει κάτι για την 2η θέση του ομίλου:

"Δεν άλλαξε ο στόχος στο γήπεδο, θέλαμε τη νίκη. Οι παίκτες είχαν διάθεση, όπως είπε και ο Σαλούστρος ελέγχαμε το παιχνίδι για περίπου 35 λεπτά, δεχτήκαμε μεγάλα καλάθια στο τέλος από τους αντιπάλους και χάσαμε. Ετσι είναι το μπάσκετ".

Για το αν υπήρχε έλλειψη ρυθμού στην ομάδα δήλωσε:

"Δε φάνηκε ιδιαίτερα. Κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν μέσα στο γήπεδο. Δώσαμε ορισμένα πολύ εύκολα καλάθια. Πρέπει να το συζητήσουμε με τους παίκτες. Κάπου εκεί μπερδεύτηκαν. Βασικοί παίκτες δε σκόραραν, το έκαναν άλλοι. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, για 35 λεπτά ελέγχαμε το σκορ και το παιχνίδι αλλά δεχτήκαμε μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα στο παιχνίδι στην Τουρκία δέχτηκε στο τέλος δύο τρίποντα".

Διαβάστε ακόμη...