"Παίξαμε ωραίο μπάσκετ"...

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο εκ των MVP του αγώνα, Χρήστος Σαλούστρος...
"Παίξαμε ωραίο μπάσκετ"...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :


Για τη σημερινή νίκη :
"Μια ακόμη νίκη στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε το νικηφόρο μας σερί. Μου άρεσε που είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο μετά το ματς με το Ρέθυμνο. Η Ζιελόνα είναι ομάδα Ευρωλίγκα, αποκλείστηκε από την Ούνιξ αλλά εμείς την κλείσαμε πολύ καλά. Η νίκη ήρθε με ωραίο μπάσκετ και καλή άμυνα με τους 66 πόντους που δεχτήκαμε. Είμαστε και οι 12 έτοιμοι να προσφέρουμε".


Για τον τραυματισμό του Όντουμ :
"Ο Όντουμ είχε έναν τραυματισμό, δεν νομίζω πως έχει κάτι το σοβαρό αλλά καλύψαμε το κενό του".

Για τον αντίπαλο του στο παρκέ και τη δική του απόδοση :
"Ο Μπαρτ νομίζω είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Έτυχε σήμερα να βάλω τους πιο πολλούς πόντους. Είναι μοιρασμένο το παιχνίδι μας. Το όπλο μας είναι η άμυνα, πιστεύω πως μέχρι ενός σημείου περιόρισα τον Μπαρτ και ελπίζω οι προπονητές μου να είναι ευχαριστημένοι. Σίγουρα οι 17 πόντοι αποτελούν ατομικό ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν ένας παίκτης σκοράρει, του δίνει και ψυχολογία".

Για την απόδοσή της ομάδας :
"Παίξαμε σήμερα ένα ωραίο μπάσκετ και μέχρι σήμερα το βράδυ γιορτάζουμε και από αύριο ξεκινάμε τον σχεδιασμό μας για το ματς με την Δράμα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, το έχω καταλάβει αυτό και έχουμε ένα καλό άγχος για να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για τον κόσμο και σαν καλαθοσφαιριστής δεν πρέπει να σταματάς. Το μυαλό μπορεί τώρα να είναι και στο ματς του Κυπέλλου αλλά είναι νωρίς να συζητάμε γι΄αυτό".

Διαβάστε ακόμη...