ΠΑΟΚ-Zielona: Διευκρινίσεις για την είσοδο στο γήπεδο

Απόψε το βράδυ στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Zielona Gora από την Πολωνία.
ΠΑΟΚ-Zielona: Διευκρινίσεις για την είσοδο στο γήπεδο

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Pinar Karsiyaka στη Σμύρνη την περασμένη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την δεύτερή του νίκη, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και φέτος έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή του στην ίδια διοργάνωση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων για αυτό τον αγώνα ξεκινούν από τα 10€, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πακέτων εισιτηρίων για τα 5 εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Eurocup σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 30€, ενώ για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών White και Black (που δεν ισχύουν στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας), υπάρχουν ειδικές προνομιακές τιμές των 20€ και 30€ αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εισιτηρίων για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο Eurocup. Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των πακέτων εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Eurocup, τα οποία θα διατίθενται μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ - Zielona Gora.

Διαβάστε ακόμη...