Να ντουμπλάρει τις νίκες στο Eurocup

Για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία την πολωνική Zielona Gora ...
Να ντουμπλάρει τις νίκες στο Eurocup

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεπτικά από το Novasports 3 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας. O Δικέφαλος μετράει μέχρι στιγμής 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει (Basket League, Κύπελλο, Eurocup) και μπορεί εκμεταλλευόμενος την έδρα του να σημειώσει μια ακόμη νίκη στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Η Zielona Gora είναι μια ομάδα με εμπειρία από την Ευρωλίγκα και φέτος σχεδιάστηκε για να κυνηγήσει υψηλούς στόχους. Άρχισε νωρίς τις υποχρεώσεις της με τη συμμετοχή της στα προκριματικά της Ευρωλίγκα, όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Unics Kazan. Στο πρώτο της παιχνίδι (εντός έδρας) για τον όμιλο, έχασε από την Lokomotiv Kuban Krasnodar, με  78 - 97... Τη συγκεκριμένη ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος την επόμενη αγωνιστική (3η), στη Ρωσία.

Σίγουρα η αποστολή του ΠΑΟΚ μόνο εύκολη δεν είναι και οι παίκτες του Μαρκόπουλου γνωρίζουν πολύ καλά ότι απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση και πάθος για να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στη φετινή διοργάνωση. Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώνας για τον αγώνα επεσήμανε:  «Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις. Η Ζιέλονα Γκόρα στηρίζεται στο πικ εν ρολ, στα κόψίματα έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατά κορμιά και έχουν αρκετά καλούς σουτέρ, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο».

Ο κόσμος θα πρέπει επιτέλους να στηρίξει την ομάδα, το δικαιούται απόλυτα με τις εμφανίσεις της, μέσα βέβαια σε κόσμια επίπεδα. Αν είναι να πάνε κάποιοι στο "Παλατάκι" δίνοντας 10€ και η ΠΑΕ να πληρώσει την παρουσία τους με κάποιες χιλιάδες € πρόστιμο, καλύτερα να καθίσουν στα σπίτια τους. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι δεν βοηθάνε τον ΠΑΟΚ με κροτίδες, πυρσούς και κάθε λογής αντικείμενα...

Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ ετοιμοπόλεμους... Τα υπόλοιπα σε λίγες ώρες!

Διαβάστε ακόμη...