«Κρατάμε την εμφάνιση…»

Στεναχωρημένος από την ήττα ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος και μιλώντας μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στα πολλά σφυρίγματα που υπήρξαν στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.
«Κρατάμε την εμφάνιση…»

Στεναχωρημένος από την ήττα της ομάδας ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος που μιλώντας μετά το παιχνίδι με την VEF Riga, αναφέρθηκε στα πολλά σφυρίγματα που υπήρξαν στο ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησαν πρόβλημα στην λειτουργία της ομάδας, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρκόπουλου: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Ρίγα. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι και αρκετά σκληρό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πρώτο ημίχρονο χρεωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ με αποτέλεσμα οι βασικοί μας παίκτες να έχουν πρόβλημα και να αναγκαστούμε να αλλάξουμε στη διάρκεια του αγώνα τα σχέδιά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο από την κούραση, αλλά κι επειδή χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια, δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Η Ρίγα πήρε μία διαφορά και κατάφερε να κερδίσει το ματς. Νομίζω ότι παίξαμε καλά, ίσως αυτό να ήταν το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι. Η ήττα βεβαίως είναι πάντα ήττα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή μας και το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλά και κάποια παιδιά που τα περιμένουμε να βοηθήσουν σημαντικά».

Πηγή: Paokbc.gr

Διαβάστε ακόμη...