«Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο»

Στον Σταύρο Σχίζα στάθηκε ο Κώστας Χαρλαμπίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την JDA Dijon για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο»

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Dijon που είναι μια πολύ καλή ομάδα, η πρώτη του ομίλου. Έτσι όπως κρίθηκε στο τέλος το παιχνίδι, ήταν και λίγο θέμα τύχης. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σοκαριστικό τραυματισμό του Σταύρου Σχίζα στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο οποίος, όπως είναι λογικό, επηρέασε ψυχολογικά τόσο τον ίδιο, όσο και την υπόλοιπη ομάδα.

«Νιώθω λίγο άβολα γιατί το να βλέπεις έναν παίκτη σου να τραυματίζεται έτσι ένας παίκτης σου, είναι πολύ δύσκολο. Η σκέψη μας είναι στον Σταύρο».

Για το κακό τελευταίο τρίλεπτο της ομάδας: «Αυτό που θα πω είναι ότι είχαμε κάποιες κακές επιθετικές αποφάσεις. Είχαμε πει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο και σε δύο τουλάχιστον κατοχές της Dijon, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, για να παίξουμε με τον τρόπο που είπαμε. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κυρίαρχο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...