«Συγχαρητήρια για την πρόκριση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Iberostar Tenerife για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση, αλλά και για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.
«Συγχαρητήρια για την πρόκριση»

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για άλλη μία φορά. Για την πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη αυτή τη σεζόν και το εκπληκτικό μπάσκετ τον τελευταίο μήνα. Τους αξίζει αυτή η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τους επόμενους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε μακριά. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι την επόμενη μέρα, το πως θα ξυπνήσουμε και σε τι συνθήκες θα είμαστε. Όλα τα άλλα είναι μακριά και δεν τα βλέπουμε. Κοιτάμε το αύριο. Η κατάσταση είναι γνωστή δεν αλλάζει. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, χωρίς μεγάλη ανταπόκριση».

Για την απόδοση του William Hatcher και τα παιχνίδια που έρχονται: «Ο Hatcher είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και ειδικά τον τελευταίο μήνα ήταν εκπληκτικός. Όσο για τα υπόλοιπα απλά όπως είπα και πριν, απλά κοιτάω το αύριο».

Διαβάστε ακόμη...