«Θα παίξουμε για τη νίκη»

Ο Απόλλων Τσόχλας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της Media Day εν όψει του αυριανού αγώνα με την Tenerife για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Θα παίξουμε για τη νίκη»

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν νιώθει πίεση για την πρόκριση σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια στη διοργάνωση: «Είναι μια μεγάλη πολυτέλεια για εμάς. Ειδικά από την στιγμή που ξεκινήσαμε τον όμιλο με τρεις ήττες, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε την πρόκριση και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θα παίξουμε για τη νίκη αύριο για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο όμιλο. Με τον αυριανό αγώνα κλείνουμε έναν πολύ μεγάλο κύκλο συνεχόμενων δύσκολων παιχνιδιών, στον οποίο κάναμε αρκετές σημαντικές νίκες. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα αφιερωθούμε στον επόμενό μας στόχο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ περνάει από τη φάση των ομίλων στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει για 5η συνεχόμενη χρονιά: «Σίγουρα δείχνει σταθερότητα και ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, το οποίο μπορούμε να διατηρούμε κάθε χρόνο. Ελπίζουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Κύμη: «Το μυαλό μας μέχρι αύριο είναι στο παιχνίδι με την Iberostar Tenerife. Έχουμε την πολυτέλεια ότι έχουμε ήδη προκριθεί, οπότε μπορούν κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν και να δοκιμάσουν οι προπονητές διάφορα σχήματα. Είναι θετικό για εμάς ότι θα έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι που θα δώσουμε, τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο της χρονιάς».

Για το παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου και αν είναι παράδειγμα προς αποφυγή: «Ναι είναι. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να προετοιμάσουμε τους συμπαίκτες μας. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και θα πάμε να κερδίσουμε».

Για τη διαδικασίας της επιστροφής του στη δράση: «Όλα κύλησαν μια χαρά και συνεχίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...