«Σημασία έχουν οι νίκες»

Στα αποτελέσματα της ομάδα και όχι στην ατοιμική του παρουσία στάθηκε ο Milenko Tepic στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την BK Opava για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Σημασία έχουν οι νίκες»

Αναλυτικά:

«Θα έλεγα ότι η Opava είναι μία ομάδα που έκανε μία νίκη στην αρχή και από τότε έχει ήττες, οπότε δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια της. Το πιο σημαντικό είναι πέρα από τη νίκη ότι πήραν πολλοί παίκτες λεπτά συμμετοχής και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς και σήμερα είχε καλή παρουσία:

«Δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να νικάμε τα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να βρίσκουμε κάτι για να βοηθάμε την ομάδα ώστε να φτάσει στη νίκη. Ακόμα και αν η βοήθεια προέρχεται από τον πάγκο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να κερδίζει η ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν η φυγή του Γιάννη Αθηναίου διευκολύνει, λόγω θέσης, το παιχνίδι του:

«Όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι να βοηθάμε από όποια θέση και όπως μας ζητηθεί. Με την παρουσία και του Johndre Jefferson, θα αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που αγωνιζόμασταν. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε ακόμη...