«Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

O μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Hapoel Holon μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, εκπροσωπώντας τους παίκτες της ομάδας.
«Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του William Hatcher:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Η Hapoel Holon είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά επιθετικά. Προετοιμαστήκαμε τις προηγούμενες ημέρες και προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους. Το βασικό ήταν να τους κόψουμε το τρίποντο στον αιφνιδιασμό. Ήξερα πως οι παίκτες ήταν διψασμένοι για τη νίκη και το έδειξαν»

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Ήταν όντως μια περίεργη εβδομάδα. Έχω όμως μια οικειότητα με τους παίκτες της ομάδας. Μιλάω μαζί τους και ξέρω ότι πιστεύουν στην ομάδα, έχουν εμπειρία και διάθεση και μπορούν να τα καταφέρουν παρά τα όσα συμβαίνουν. Η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος».

Για τα χαμηλά σχήματα που χρησιμοποιεί η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Δεν είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα. η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει. Έχουμε μέγεθος στα «φτερά». Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Βοηθάει σε όλα τα επίπεδα γιατί κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Μεγάλη βοήθεια δίνουν και οι Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Jamal Jones. Δε νομίζω πως θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Όλοι οι παίκτες μας μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις».

Για το αν ήθελε να... ζεστάνει τον κόσμο: «Δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου να βάλω πολλούς πόντους. Το βασικό είναι να παίξω ελεύθερα και με καθαρό μυαλό. Όταν το κάνω αυτό συνήθως παίζω καλά».

Για το αν θα συνεχίσει να... νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ: «Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ. Πάντα έτσι ένιωθα εδώ. Μου άρεσε το περιβάλλον, αισθανόμουν καλά κι όταν έπαιξα εναντίον του. Δε νιώθω πίεση. Με έχουν αγκαλιάσει κι οι οπαδοί. Είμαι καλά εδώ».

Διαβάστε ακόμη...