«Δώσαμε μάχη και τα καταφέραμε»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Nanterre 92 για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Δώσαμε μάχη και τα καταφέραμε»

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Οι διαφορές της στα προηγούμενα ματς ήταν πάνω από 20 πόντους. Ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με δέκα, ήταν δύσκολο. Ρισκάραμε στο μαρκάρισμα κάποιων παικτών που πέτυχαν μεγάλα καλάθια κάνοντας πιο δύσκολο το έργο. Δεν τα παρατήσαμε, δώσαμε μάχη μέχρι το τέλος για αυτό και καταφέραμε να νικήσουμε».

Για τη διάθεση που έδειξε ο ΠΑΟΚ: «Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Χολαργό, στα άλλα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης και όχι διάθεσης. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε».

Για το πως πάει η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μετά από μία τέτοια νίκη: «Σίγουρα τέτοιες νίκες σου ανεβάζουν την ψυχολογία. Σε συνδυασμό με τις τρεις μέρες που έχουμε μπροστά μας να δουλέψουμε, είναι καλό το γεγονός ότι έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και δεν θα έχουμε ταξίδια. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι έχοντας ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτερο προετοιμασμένοι γίνεται».

Διαβάστε ακόμη...