«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε»

Ο Darrius Garrett εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Reyer Venezia για την 1η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.
«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε»

Ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά για να βελτιωθεί.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Κάναμε πολλά απρόσεκτα λάθη σήμερα, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αυτό είναι το μπάσκετ, πρέπει να επιστρέψουμε στην προπόνηση για να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ποιο πιστεύει ότι ήταν το κλειδί του αγώνα: «Όπως είπα κάναμε πολλά λάθη. Τα 21 λάθη δεν είναι αποδεκτός αριθμός. Είναι φανερό».

Για το επίπεδο του ομίλου: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον όμιλο. Είδαμε και σήμερα τον Mitchel Watt και τον Marqueze Haynes, οι οποίοι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Τους παίκτες της Venezia, εκπροσώπησε ο κορυφαίος του αγώνα Mitchel Watt: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι, είναι συμπαγής ομάδα ο ΠΑΟΚ, μας έβαλαν αρκετά καλάθια μέσα στη ρακέτα στο πρώτο μέρος, αλλά βελτιωθήκαμε στο τέλος και πήραμε μια σημαντική νίκη. Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ, είναι η δεύτερη χρονιά μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έψαχναν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω εγώ τη μπάλα, άλλοι την έχουν και προσπάθησαν να μου τη δώσουν και το έκαναν σωστά. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος, σημασία έχει η νίκη".

Διαβάστε ακόμη...