«Κάποια φτηνά λάθη μας κόστισαν την πρόκριση»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρόκριση σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, όπως δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Pinar Karsiyaka στην Σμύρνη.
«Κάποια φτηνά λάθη μας κόστισαν την πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά, στα χαμένα ριμπάουντ και στα άστοχα σουτ.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ την Karsiyaka για τη σημερινή νίκη. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, ειδικά στην άμυνά μας. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν μερικά εύκολα καλάθια και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στο «σπίτι» τους. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια σπουδαία Τρίτη περίοδο και πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν μια μεγάλη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάποια σημαντικά λάθη από την μεριά μας, κάποια χαμένα ριμπάουντ, κάποια ανοιχτά σουτ στα οποία δεν ευστοχήσαμε μας κόστισαν. Αυτή νομίζω ότι ήταν η εικόνα για το σημερινό αγώνα.

Είχαμε κάποιες δυσκολίες φέτος στο Basketball Champions League, αλλά τώρα που φτάσαμε στο τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για όλη την προσπάθεια. Μπορεί να έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, αλλά μερικά «φτηνά» λάθη στα δύο παιχνίδια μας κόστισαν την πρόκριση.

Για το αν νιώθει ότι η πορεία του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League έχει θετικό πρόσημο: «Αυτή η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά. Όλοι θυμόμαστε ότι χάσαμε αρκετά παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι γενικά αντιδράσαμε σαν ομάδα, είχαμε μερικά σπουδαία παιχνίδια. Πιστεύω ότι παλέψαμε και κόντρα στην Karsiyaka, η οποία είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες που έχουν πολλές ικανότητες. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι, παλέψαμε στο δεύτερο μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα και γενικά έχω θετικές σκέψεις. Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι είχαμε μια καλή ευκαιρία να νικήσουμε το παιχνίδι και να πάμε στον επόμενο γύρο, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε, να γίνουμε πιο έξυπνοι και πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα για εμάς να είμαστε καλύτεροι στην Basket League».

Διαβάστε ακόμη...