Τελικός στη Σμύρνη ...

Διεξάγεται στη Σμύρνη ο επαναλητικός αγώνας της φάσης των "16" του Basketball Champions League, ανάμεσα στην Καρσίγιακα και το ΠΑΟΚ...
Τελικός στη Σμύρνη ...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά των έξι πόντων  με την οποία κέρδισε στη Θεσσαλονίκη την τουρική ομάδα (74-68) στις 6/3. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει και όχι απλά να υπερασπιστεί τη διαφορά, αλλά να φτάσει ακόμη και στη νίκη!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Παπαθεοδώρου να δείξουν καλύτερη εικόνα από που παρουσίασαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου παιχνιδιού, όπου με κακές επιλογές σε επίθεση και άμυνα, έχασαν μια διαφορά 17 πόντων!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.     

Σε δηλώσεις του ο Παπαθεοδώρου, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:   Για το αν είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες του Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα δείξουμε ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί οπαδοί της τουρκικής ομάδας και το κλειστό στη Σμύρνη θα είναι γεμάτο ... 

Διαβάστε ακόμη...