Η αποστολή για τη Λετονία

Στο καθοριστικό παιχνίδι της Τρίτης με την Ventspils, το οποίο και θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, βρίσκεται πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει χωρίς
Η αποστολή για τη Λετονία

ανάσα και διακοπή, για το επόμενο ματς και την επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, που διανυκτέρευσε τα βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, ξεκινώντας το ταξίδι της για το Ventspils από τις 07.15 το πρωί της Δευτέρας και με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη, αναμένεται να φτάσει στη Ρίγα στις 13:50. Από την πρωτεύουσα της Λετονίας, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς (διανύοντας μία απόσταση 185 χιλιομέτρων) στο Βέντσπιλς, την πόλη όπου εδρεύει η αυριανή αντίπαλος του «Δικεφάλου».

Το βράδυ της Δευτέρας (20:30) θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο του Βέντσπιλς, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τρίτης (6/2) στις 21:30 θα διεξαχθεί το καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση. Μόνο ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του BCL.

Προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάρχει και το μεσημέρι (21:30) της Τρίτης.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λετονία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Διαβάστε ακόμη...